Groen & Schoon

VVE’s

Schoonmaak is voor VVE beheerders vaak een lastige zaak. Als bemiddelaar voor uw klanten is een prettige samenwerking met een betrouwbaar schoonmaakbedrijf van onschatbare waarde.

U kunt uw tijd immers beter besteden, dan constant bezig te zijn met een schoonmaakbedrijf dat de kantjes er van afloopt!

Aan de andere kant willen uw klanten er zeker van zijn, dat ze te maken hebben met een goede prijsverhouding. Ze verwachten van u een aanbod, waarbij ze niet meer betalen dan nodig.

Een voordelige prijs én een kwalitatief goed en betrouwbaar schoonmaakbedrijf…

Gaat dat samen? Ja!

Onze schoonmakers zijn gecertificeerd, gemotiveerd, flexibel en klantvriendelijk. Bij onvoorziene zaken is een belletje genoeg. Een duurzame samenwerking draait immers om een constante klanttevredenheid!

Onze schoonmaakproducten zijn van hoge kwaliteit en 100% biologisch afbreekbaar. Wij werken met producten van het merk Ecover: marktleider op het gebied van biologisch afbreekbare schoonmaakproducten en voorloper op het gebied van Duurzaam en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Ondanks het gebruik van biologisch afbreekbare schoonmaakproducten doen onze prijzen niet onder voor de prijzen voor reguliere schoonmaak.

Overtuig uzelf en vraag vrijblijvend een offerte aan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *